اهمیت آنتي اكسيدانها
با توجه به نقش و اهميت آنتي اكسيدانها درعلوم پزشكي و صنايع غذايي ، در سالهاي اخير شاهد توجه روزافزون دنيا به تركيبات آنتي اكسيدان با منشاء طبيعي هستيم.
با توجه به نقش و اهميت آنتي اكسيدانها درعلوم پزشكي و صنايع غذايي ، در سالهاي اخير شاهد توجه روزافزون دنيا به تركيبات آنتي اكسيدان با منشاء طبيعي هستيم. فرآیند اکسیداسیون عامل بسياري از بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو، از جمله سرطان، پارکینسون، آلزایمر و آترواسکلروزو مي باشد.
آنتی اکسیدان ها از طریق جذب رادیکال آزاد و یا اکسیژن مولکولی فعال باعث مهار يا غير فعال شدن اين تركيبات مي شوند.
با توجه به مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها روش های مختلفي مانند اسپکترومتری، کروماتوگرافی و الکتروشیمیایی جهت ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیداني ارائه شده است .
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |