اصول كلي تغذيه در ماه مبارك رمضان (میوه و سبزیجات)
اين گروه براي رشد، خون سازي و سلامت دستگاه عصبي لازم است.
گروه سبزي ها
در اين گروه، سبزي های غني از ويتامين C مثل سبزي هاي برگي، گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي؛ سبزي های غني از ويتامين A مثل هويج، کدو تنبل و اسفناج؛ و ساير سبزي ها مانند كرفس، بادمجان، كدو سبز، پياز، سيب زميني و ... قرار می گیرند. سبزي ها، مهم ترين منبع انواع ويتامين، املاح و فيبر مورد نياز بدن هستند. توصيه مي شود روزانه 3 تا 5 واحد سبزي مصرف شود.
هر واحد سبزي معادل كي ليوان سبزي برگي مثل كاهو و اسفناج، يا نصف ليوان سبزي پخته يا سبزي خام خرد شده است.
گروه ميوه ها
در اين گروه، ميوه هاي غني از ويتامين C مثل مركبات و کیوی؛ ميوه هاي غني از ويتامين A مثل طالبي، زردآلو و انبه؛ سایر ميوه ها از جمله سيب، گلابي، گيلاس، انگور، هندوانه، خربزه و ... قرار می گیرند. ميوه ها نیز مانند سبزي ها مهم ترين منبع انواع ويتامين، املاح و فيبر مورد نياز بدن هستند. توصيه مي شود روزانه 2 تا 4 واحد از انواع ميوه ها مصرف شود.
هر واحد ميوه معادل كي عدد ميوه متوسط مثل سیب، پرتقال، نارنگی و هلو، يا كي چهارم ليوان طالبي، يا نصف ليوان حبه ی انگور، يا نصف ليوان آب ميوه است.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |