رزماری
رزماري از ايجاد مواد سرطانزا در گوشت جلوگيري مي كند
مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines كه هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهي و سوسيس) در درجه حرارت بالا در آن تشكيل مي شوند در ايجاد سرطان هاي مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ريه، پستان و پروستات نقش دارند.
رزماري (اكليل كوهي) (Rosmarinus officinalis) گياهي معطر از خانواده نعناع است كه افزودن عصاره آن به گوشت از ايجاد مواد سرطانزاي مذكور جلوگيري مي كند.
گمان مي رود كه تركيبات پلي فنل مانند rosmarinic acid، carnosol و carnosic acid به علت اثر آنتي اكسيداني در اين خاصيت رزماري دخالت دارند.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |