خواص و طبع لوبیا
خوراك لوبيا باعث تقويت حافظه ميگردد.
لوبيا باعث ازدياد شير ميگردد.
لوبيا از رقيق شدن خون جلوگيري ميكند و مقاومت بدن را در مقابل بيماريهاي عفوني بالا ميبرد.
خوراك لوبيا باعث تقويت حافظه ميگردد.
كساني كه كم خون هستند از خوراك لوبيا استفاده كنند.
لوبيا را ميتوان به جاي گوشت استفاده كرد.
براي دفع سنگ مثانه 200 گرم لوبيا سبز را در يك ليتر آب با كمي نمك پخته و ميل کنید
3 روز متوالي به عنوان صبحانه ناشتا نوش جان کنید.
خوردن خوراك لوبيا باعث صاف شدن صدا ميشود..
شبها لوبيا كم بخوريد چون توليد نفخ ميكند و باعث خوابهاي پريشان ميشود.
خوردن لوبيا به خاطر ماده اينوزيت آن باعث جلوگيري از ريزش مو ميشود.
.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |