خواص شگفت انگیز جوانه گندم
قش و اهميت جوانه ها به نحوي است كه كارشناسان علوم تغذيه آن را در سبد غذايي روزانه خانواده ها معرفي مي كنند. مردم ما استفاده از جوانه گندم را به عنوان يك آيين سنتي همواره در آغاز فصل بهار به شكل سمنو در سفره هفت سين لازم مي دانستند.
پروتئين جوانه ي گندم قابل قياس با پروتئينهاي حيواني مي باشد. اين تركيب غني از 17 آمينواسيد، خصوصاً اسيدهاي آمينه ضروري نظير ليزين، متيونين و ترئونين كه بسياري از غلات كمبود اين اسیدهاي آمينه را دارند.
سلنيوم و منيزيوم موجود در جوانه گندم ، در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است. به اعتقاد برخي از متخصصان پوست ، مو و زيبايي ، جوانه گندم در درمان ريزش مو، رفع انواع ناراحتي پوستي موثر است.
همچنين کساني که از يبوست ، خستگي و بي حالي ، کلسترول بالا و دردهاي عضلاني رنج مي برند، بايد از اين ماده غذايي کمک بگيرند.
روغن جوانه گندم سرشار از ويتامين E و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد. وجود درصدبالاي ويتامين E در اين روغن آثار زيانبار راديکالهاي آزاد در پوست را خنثي نموده و از پيري زودرس پوست و پيدايش چين و چروک جلوگيري مي کند.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |