آشنایی با خواص فوق العاده زنجبیل
زنجبیل پتانسیل خیره کننده ای برای بهبود تعدادی از بیماری ها از جمله اختلالات دژنراتیو (آرتروز و روماتیسم) ، سلامت گوارشی (سوء هاضمه ، یبوست و زخم) ، اختلالات قلبی و عروقی (آترواسکلروز و فشار خون بالا) ، تهوع، دیابت و سرطان دارد.
زنجبیل پتانسیل خیره کننده ای برای بهبود تعدادی از بیماری ها از جمله اختلالات دژنراتیو (آرتروز و روماتیسم) ، سلامت گوارشی (سوء هاضمه ، یبوست و زخم) ، اختلالات قلبی و عروقی (آترواسکلروز و فشار خون بالا) ، تهوع، دیابت و سرطان دارد.
زنجبیل برای کنترل روند پیری، خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد. علاوه بر این پتانسیل ضد میکروبی نیز دارد که می تواند در بهبود بیماریهای عفونی کمک کند.
تولید رادیکالهای آزاد یا گونه های اکسیژن واکنش پذیر (ROS) در طول متابولیسم، فراتر از ظرفیت آنتی اکسیدانی یک سیستم بیولوژیکی، منجر به استرس اکسیداتیو می شود که در بیماری های قلبی ، بیماری های عصبی ، سرطان و روند پیری نقش اساسی دارد. مولکول های فعال زیستی زنجبیل مانند Gingerol فعالیت آنتی اکسیدانی را در مدلهای مختلف نشان داده اند.
منابع :
Jiang H, Xie Z, Koo HJ, McLaughlin SP, Timmermann BN, Gang DR. Metabolic profiling and phylogenetic analysis of medicinal Zingiber species: Tools for authentication of ginger (Zingiber officinale Rosc.) Phytochemistry. 2006;67:232–44. [PubMed] [Google Scholar]
Ali BH, Blunden G, Tanira MO, Nemmar A. Some phytochemical, pharmacological and toxicological properties of ginger (Zingiber officinale Roscoe): A review of recent research. Food Chem Toxicol. 2008;46:409–20. [PubMed] [Google Scholar]
Nicoll R, Henein MY. Ginger (Zingiber officinale Roscoe): A hot remedy for cardiovascular disease? Int J Cardiol. 2009;131:408–9. [PubMed] [Google Scholar]
Zheng W, Wang SY. Antioxidant activity and phenolic compounds in selected herbs. J Agric Food Chem. 2001;49:5165–70. [PubMed] [Google Scholar]
Astley SB. Dietary antioxidants past, present and future. Trends Food Sci Technol. 2003;14:93–8. [Google Scholar]
Dugasani S, Pichika MR, Nadarajah VD, Balijepalli MK, Tandra S, Korlakunta JN. Comparative antioxidant and anti-inflammatory effects of [6]-gingerol, [8]-gingerol, [10]-gingerol and [6]-shogaol. J Ethnopharmacol. 2010;127:515–20. [PubMed] [Google Scholar]
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |