اثر کاهنده فشار و کلسترل خون مغز گردو
فشار خون سیستولی بالای 130 میلی متر جیوه و/یا فشار خون دیاستولی بالای 80 میلی متر جیوه پرفشاری خون محسوب می شود.
فشار خون سیستولی بالای 130 میلی متر جیوه و/یا فشار خون دیاستولی بالای 80 میلی متر جیوه پرفشاری خون محسوب می شود.
پرفشاری خون علت اصلی بیماری های قلبی-عروقی مانند سکته قلبی و مغزی است. نتایج یک تحقیق اخیر نشان داده که خوردن روزانه مغز گردو همراه با کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع شده (روغن های حیوانی) به مدت 6 هفته در افرادیکه مستعد ابتلاء به بیماری قلبی-عروقی هستند موجب کاهش فشار خون دیاستولی و متوسط و کلسترل خون می شود. این امر نشان دهنده اثرات مفید مغز گردو بر عوامل ایجاد کننده بیماری قلبی-عروقی (فشار و کلسترل بالای خون) است.
ماده ای به نام alpha linolenic acid و سایر مواد مانند فیبر در اثرات مغز گردو نقش دارند.
منابع:
J Am Heart Assoc. 2019 May 7;8(9):e011512. doi: 10.1161/JAHA.118.011512.
Replacing Saturated Fat With Walnuts or Vegetable Oils Improves Central Blood Pressure and Serum Lipids in Adults at Risk for Cardiovascular Disease: A Randomized Controlled-Feeding Trial.
Tindall AM, Petersen KS, Skulas-Ray AC, Richter CK, Proctor DN, Kris-Etherton PM.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |