سیر سیاه، بی بو اما پرخاصیت
از فواید سیر سیاه این است که باکتری ها، ویروسها،قارچ ها و میکرو ارگانیسم های مضر بدن را کاهش میدهد .
اینکه به طور کلی بیماری های التهابی مانند آرتروز یا التهاب در روده را کاهش می دهد و واقعاً برای سندروم نشت روده مفید است.
مقاومت به انسولین را بسیار کاهش می دهد و برای بیماران مبتلا به دیابت خیلی مفید است.
با از بین بردن عفونت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند .
سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین ها مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی است .
نکته مهم اینکه میزان مواد مغذی که سازگاری بیشتری بازیست بدندارد را افزایش می دهد و به دلیل فرآیند تخمیر جذب مواد مغذی در مقایسه با مصرف سیم خام افزایش پیدا میکند چون در سیر خام موادی وجود دارد که مانع جذب کامل مغزی سیر میشود.
دارای مواد مغذی گیاهی است .
خطر ابتلا به سرطان را بسیار کاهش می دهد.
خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مانند انسداد عروق خون و فشارخون بالا را کاهش می دهد.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |