رزماري از ايجاد مواد سرطانزا در گوشت جلوگيري مي كند
مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines كه هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهي و سوسيس) در درجه حرارت بالا در آن تشكيل مي شوند در ايجاد سرطان هاي مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ريه، پستان و پروستات نقش دارند.
مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines كه هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهي و سوسيس) در درجه حرارت بالا در آن تشكيل مي شوند در ايجاد سرطان هاي مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ريه، پستان و پروستات نقش دارند.
✅ رزماري (اكليل كوهي) (Rosmarinus officinalis) گياهي معطر از خانواده نعناع است كه افزودن عصاره آن به گوشت از ايجاد مواد سرطانزاي مذكور جلوگيري مي كند.
✅گمان مي رود كه تركيبات پلي فنل مانند rosmarinic acid، carnosol و carnosic acid به علت اثر آنتي اكسيداني در اين خاصيت رزماري دخالت دارند.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |