سیرسیاه سیستم ایمنی را تقویت می کند
سیر سیاه (black garlic) از تخمیر سیر (Allium sativum) تازه (خام) به مدت 2 تا 3 ماه در درجه حرارت بالا (60 تا 90 درجه سانتیگراد) و رطوبت بالا (80 تا 90 درصد) تهیه می شود.

ایمنی" کلید دفاع بیولوژیکی است که به چیزهایی که برای بدن غریبه هستند حمله می کند و از بین می برد. اشیاع خارجی شامل سلولهای سرطانی هستند که در بدن شکل گرفته اند، همچنین عوامل بیماری زایی مانند باکتریها ، ویروسها و قالبهایی که از خارج مورد حمله قرار گرفته اند.
سلولهای ایمنی شامل لکوسیتهای چند هسته ای (گرانولوسیتها) ، لنفوسیتها و ماکروفاژها (سلولهای فاگوسیتیک) هستند که برای به اشتراک گذاشتن نقشها و یافتن و از بین بردن پاتوژنها و سلولهای سرطانی با یکدیگر همکاری می کنند.
شناخته شده است که سیر حمله لنفوسیت های T ، نوتروفیل ها و ماکروفاژها را علیه پاتوژن ها تقویت می کند، ترشح اینترلوکینها (پروتئین هایی که عملکرد سلول های ایمنی را تنظیم می کنند) از لنفوسیت ها را فعال وافزایش می دهد و سلول های کشنده طبیعی (NA) را کاهش می دهد.
گزارش شده است که مصرف سیر سیاه بطور روزانه فعالیت سلول های نیتروژن را حدود ۱۰۵ برابر افزایش می دهد.
| شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. | |

