پوست دانه قهوه و چاقی
پیامد های چاقی، فراتر از تجمع ساده چربی در بدن است. چاقی، التهاب خفیف در بدن ایجاد می کند و این التهاب موجب مقاومت به انسولین می شود.
مقاومت به انسولین به این معنی است که سلول های بدن به انسولین پاسخ نمی دهند. در نتیجه، انسولین، اثرات معمول را در بدن ایجاد نمی کند. مقاومت به انسولین منجر به عوارض چاقی مانند پرفشاری خون(hypertension) ، اختلالات سطوح چربی های خون (dyslipidemia)، دیابت، بیماری های قلبی-عروقی و سرطان می شود. اخیرا" یک مطالعه برون تنی (in vitro) نشان داده که عصاره پوست سفت (husk) و پوست نازک (silverskin) دانه قهوه و ترکیبات فنلی موجود در آنها شامل protocatechuic acid و gallic acid، تجمع چربی در سلول های چربی و التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد و به همین علت، مواد مذکور ممکن است خاصیت ضدچاقی داشته و از عوارض چاقی پیشگیری کنند.
گردآورنده:دكتر سعيد كيانبخت
منابع:
Food Chem Toxicol. 2019 Oct;132:110672. doi: 10.1016/j.fct.2019.110672. Epub 2019 Jul 12.
Phenolic compounds from coffee by-products modulate adipogenesis-related inflammation, mitochondrial dysfunction, and insulin resistance in adipocytes, via insulin/PI3K/AKT signaling pathways.
Rebollo-Hernanz M, Zhang Q, Aguilera Y, Martín-Cabrejas MA, Gonzalez de Mejia E.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |