خواص روغن بادام شیرین
روغن بادام شیرین یک روغن گیاهی با بافت سبک است ، به رنگ زرد کمرنگ و تقریباً بدون رایحه.
روغن بادام شیرین یک روغن گیاهی با بافت سبک است ، به رنگ زرد کمرنگ و تقریباً بدون رایحه.
که با فشردن میوه Prunus amygdalus var. dulcisبدست می آید.
روغن بادام به دلیل داشتن چندین زیبایی شناسی و خاصیت سلامتی ، قرن ها شناخته شده بوده است. این نرم کننده عالی است که از پوست محافظت و تغذیه می کند. علاوه بر این ، به رفع خارش ، درد ، خشکی و التهاب پوستی مانند اگزما کمک می کند. همچنین این روغن به دلیل داشتن اسید چرب های مهم و مفید، فوائد بسیاری برای آن در محافظت از قلب و سیستم ایمنی بدن گزارش شده است.روغن بادام شیرین یک روغن گیاهی با بافت سبک است ، به رنگ زرد کمرنگ و تقریباً بدون رایحه.
که با فشردن میوه Prunus amygdalus var. dulcisبدست می آید.
روغن بادام به دلیل داشتن چندین زیبایی شناسی و خاصیت سلامتی ، قرن ها شناخته شده بوده است. این نرم کننده عالی است که از پوست محافظت و تغذیه می کند. علاوه بر این ، به رفع خارش ، درد ، خشکی و التهاب پوستی مانند اگزما کمک می کند. روغن بادام برای انواع پوست ، مخصوصاً پوستهای خشک مناسب است.
روغن ارگانیک به دست آمده سرشار از اسیدهای چرب ضروری است: امگا 9 یا اسید اولئیک (62-86٪) ، امگا 6 یا اسید لینولئیک (20-30٪) و امگا 3 یا اسید لینولنیک (0.5٪) می باشد.
در صد گرم مغز بادام شيرين خشك شده مواد زير يافت مي شود :
آب 7/4 گرم
انرژي 598 كالري
پروتئين 6/18 گرم
روغن هاي اشباع نشده 2/54 گرم
نشاسته 5/19 گرم
كلسيم 320 ميلي گرم
فسفر 500 ميلي گرم
آهن 7/4 ميلي گرم
پتاسيم 770 ميلي گرم
ويتامين ب 1 25/0 ميلي گرم
ويتامين ب 2 9/0 ميلي گرم
ويتامين ب 3 5/3 ميلي گرم
فوائد و موارد مصرف روغن بادام شیرین به شرح زیر می باشد:
فشار خون و سطح کلسترول را تنظیم می کند.
سیستم ایمنی و هضم را بهبود می بخشد.
حافظه را تقویت کرده و سیستم عصبی را تقویت می کند.
به گردش خون کمک می کند
درد و فشار عضلانی را تسکین می دهد.
خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
به حفظ سلامت روده بزرگ و روده کمک می کند.
به سلامت پوست و مو کمک می کند.
گردآورنده:دكترفاطمه تاج آبادي
منابع:
- Abdullah, Mohd Khalid and Mohd Kashif Hussain, Badam (Prunus amygdalus Bail.): A Fruit with Medicinal Properties, International Journal of Herbal Medicine 2017;5 (5): 114-117.
- Alozie Yetunde E. and Udofia, Ukpong S., Nutritional and Sensory Properties of Almond (Prunus amygdalu Var. Dulcis) Seed Milk, World Journal of Dairy & Food Sciences 10 (2): 117-121, 2015.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |