دانه فلفل سیاه
ادویه ها از هزاران سال قبل در آشپزي و طب سنتی هندوستان و چین به کار می رفتند. اساسا آنها را "غذاهاي شگفت انگیز" می نامند که علاوه بر خاصیت در مانگري، طعم دهنده هایی عالی نیز هستند.
ادویه ها از هزاران سال قبل در آشپزي و طب سنتی هندوستان و چین به کار می رفتند. اساسا آنها را "غذاهاي شگفت انگیز" می نامند که علاوه بر خاصیت در مانگري، طعم دهنده هایی عالی نیز هستند، که در شیوه هاي زندگی سالم اهمیت به سزایی دارند. همچنین پنج هزار سال است که پایه طب آئوردیک (طب سنتی هندوستان ( و داروسازي سنتی هندوستان می باشند. همچنین از دیر باز ادویه ها در آشپزی و طب سنتی کشور ما ایران هم از اهمیت بسزایی برخوردار می باشند. در اینجا به چند ادویه پر کاربرد و خواص آن ها اشاره می کنیم:
دانه فلفل سیاه: دانه فلفل منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، روي، منگنز، آهن و منیزیم و همچنین ویتامین هاي A ، C و complex-B می باشد. در کنار این موارد منبع غنی اي از آنتی اکسیدان هاي پلی فنول فلانوئید هستند که به بدن کمک می کند تا رادیکالهاي مضر آزاد را از بین ببرد و در برابر سرطان و بیماریهاي دیگر مقاوم شود.
گردآورنده:دکتر فاطمه تاج آبادی
منابع:
- کتاب 17 چاشنی هندی، نویسنده : پارکاش بینز، مترجم : علی شاهمیری، ویبوکیا، 1396.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |