سركه سيب
سركه سيب محصولي است كه از تخمير سيب ايجاد مي شود. كه حاوي پكتين،B1،B12،B6، بيوتين، فوليك اسيد، نياسين،پانتوتنيك اسيد و ويتامين C است.
همچنين داراي مواد معدني Na،P،K،Ca،F و Mg و استيك اسيد است. به صورت خوراكي و دارو استفاده مي شود. سركه سيب در كاهش پوكي استخوان، وزن، ورم پا و درد پا موثر است. در درمان مشكلات معده، گلودرد مشكلات سينوس استفاده مي شود. فشار خون، كلسترول و قند خون را كاهش مي دهد. باعث دفع سموم از بدن مي شود. سرعت پيري را كاهش مي دهد. كارايي مغز را بالا مي برد. مبارزه كننده با عفونت است. در درمان آكنه به صورت موضعي كاربرد دارد. به صورت تونر براي بهبود آفتاب سوختگي استفاده مي شود. به صورت شامپو جلوگيري كننده از شوره سر است. التيام بخش نيش حشرات به صورت موضعي است. در حمام به عنوان شوينده در عفونت هاي واژينال استفاده مي شود.
سركه سيب احتمالا با ممانعت از شكسته شدن برخي مواد غذايي و تغيير در جذب مواد باعث كاهش چربي و قند خون مي شود.
تداخلات: انسولين، ديگوكسين و فوروزمايد از داروهاي كاهنده پتاسيم هستند و سركه سيب نيز مقداري پتاسيم خون را كاهش مي دهد لذا ممكن است در مصرف مقادير بالاي آن سميت ناشي از كمبود پتاسيم رخ دهد.
گردآورنده:دکتر حورا آموزگار
منابع:
- Krueger, D. A. and Krueger, H. W. Isotopic composition of carbon in vinegars. J Assoc Off Anal.Chem. 1985;68(3):449-452. View abstract.
- Lhotta, K., Hofle, G., Gasser, R., and Finkenstedt, G. Hypokalemia, hyperreninemia and osteoporosis in a patient ingesting large amounts of cider vinegar. Nephron 1998;80(2):242-243. View abstract.
- Beheshti Z, Chan YH, Nia HS, et al. Influence of apple cider vinegar on blood lipids. Life Sci J. 2012;9(4):2431-2440.
- Brighenti F, Castellani G, Benini L, et al. Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects. Eur J Clin Nutr 1995;49:242-7. View abstract.
- Budak NH, Kumbul Doguc D, Savas CM, et al. Effects of apple cider vinegars produced with different techniques on blood lipids in high-cholesterol-fed rats. J Agric Food Chem 2011;59:6638-44. View abstract.
- Bunick CG, Lott JP, Warren CB, et al. Chemical burn from topical apple cider vinegar. J Am Acad Dermatol 2012;67(4):e143-4. View abstract.
- Duke J. The Green Pharmacy. Emmaus: Rodale Press, 1997
- Feldstein S, Afshar M, Krakowski AC. Chemical Burn from Vinegar Following an Internet-based Protocol for Self-removal of Nevi. J Clin Aesthet Dermatol. 2015 Jun;8(6):50. View abstract.
- Hill LL, Woodruff LH, Foote JC, Barreto-Alcoba M. Esophageal injury by apple cider vinegar tablets and subsequent evaluation of products. J Am Diet Assoc 2005;105:1141-4. View abstract.
- Hlebowicz J, Darwiche G, Björgell O, Almér LO. Effect of apple cider vinegar on delayed gastric emptying in patients with type 1 diabetes mellitus: a pilot study. BMC Gastroenterol 2007;7:46. View abstract.
- Johnston CS, Kim CM, Buller AJ. Vinegar improves insulin sensitivity to a high-carbohydrate meal in subjects with insulin resistance or type 2 diabetes. Diabetes Care 2004;27:281-2. View abstract.
- Khezri SS, Saidpour A, Hooseinzadeh N, Amiri Z. Beneficial effects of apple cider vinegar on weight management, visceral adiposity index and lipid profile in overweight or obese subjects receiving restricted calorie diet: a randomized clinical trial. J Functional Foods 2018;43:95-102.
- Copyright WebMD
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |