چای سبز و تاثیر آن بر کاهش وزن
آنتی اکسیدان اصلی چای،یعنی EGCG، می تواند به مهار آنزیمی که باعث تجزیه هورمون نوراپینفرین می شود کمک کند. هنگامی که این آنزیم مهار می شود، مقدار نوراپی نفرین افزایش می یابد و باعث فروپاشی چربی می شود. در نهایت، سلول چربی مصرف شده که به عنوان منبع انرژی در سلول های عضلانی به جریان خون شما منتقل می شود.
چای سبز یکی از سالمترین نوشیدنی های این سیاره است.
این گیاه غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مختلف گیاهی ست که برای سلامت شما مفید می باشد.
برگ چای حاوی بسیاری از ترکیبات مفید است.
یکی از ترکیبات چای سبز، کافئین است. یک فنجان چای سبز حاوی کافئین (24 تا 40 میلیگرم) است
در مطالعات متعددی کافئین به عنوان یک محرک شناخته شده برای کمک به چربی سوزی و بهبود عملکرد ورزش معرفی شده است
همچنین چای سبز محتوای بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدان را شامل می شود. مطالعات نشان می دهد که مصرف یک فنجان چای سبز باعث افزایش مقدار آنتی اکسیدان ها در جریان خون می شود
این نوشیدنی شامل آنتی اکسیدان های قوی به نام کاتچین ها می باشد.
یکی از مهمترین کاتچین های این گیاه ، (EGCG) Epigallocatechin gallate است که می تواند سوخت و ساز را افزایش دهد.
برای سوختن چربی، بدن شما ابتدا باید این ترکیب را از تریق جریان خون به سلول چربی منتقل کند.
مطالعات حیوانی نشان می دهد که ترکیبات فعال در چای سبز می تواند با این فرآیند به افزایش اثرات برخی از هورمون های سوزش چربی، مانند نورآدرنالین کمک کند.
آنتی اکسیدان اصلی چای،یعنی EGCG، می تواند به مهار آنزیمی که باعث تجزیه هورمون نوراپینفرین می شود کمک کند
هنگامی که این آنزیم مهار می شود، مقدار نوراپی نفرین افزایش می یابد و باعث فروپاشی چربی می شود. در نهایت، سلول چربی مصرف شده که به عنوان منبع انرژی در سلول های عضلانی به جریان خون شما منتقل می شود.
در واقع، کافئین و EGCG هر دو که به طور طبیعی در چای سبز یافت می شوند، می توانند اثرات سینرژیک داشته و به شدت باعث لاغری شوند.
گردآورنده : دکتر فاطمه تاج آبادی
منابع:
- Enzymology of methylation of tea catechins and inhibition of catechol-O-methyltransferase by (-)-epigallocatechin gallate, Drug Metab Dispos. 2003 May;31(5):572-9.
- Establishing a relationship between the effect of caffeine and duration of endurance athletic time trial events: A systematic review and meta-analysis, Journal of Science and Medicine in Sport, 10.1016/j.jsams.2018.07.022, 22, 2, (232-238), (2019).
- Effect of a moderate caffeine dose on endurance cycle performance and thermoregulation during prolonged exercise in the heat, Journal of Science and Medicine in Sport, 20, 11, (1024), (2017).
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |