پژوهشي بر روي بيماران بزرگسال نشان داد: روغن گياهي، کلسترول مناسب خون را افزايش ميدهد
پژوهشي جديد نشان ميدهد: چربيهاي غيراشباع موجود در روغن گياهان، گردو و فندق ميتواند به افزايش سطوح کلسترول مناسب افراد در زماني که از يک رژيم حاوي کلسترول بد(LDL) استفاده ميکنند، کمک کند.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده گياهان دارويي به نقل از سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دکتر ديويد جنکينز از دانشگاه تورنتو به همراه گروهش در يك پژوهش، 24 بيمار بزرگسال داراي کلسترول نسبتا بالا را به مدت يک ماه تحت رژيم با چربي اشباع کم قرار دادند و يک ماه آنها را با رژيم به همراه چربي غيراشباع گياهي آناليز کردند که مشخص شد افرادي که از رژيم با چربي غيراشباع استفاده کردهاند، نسبت به ساير گروهها کلسترول مناسب را به مقدار زيادي افزايش دادهاند.
يافتههاي اين پژوهش همچنين نشان داد كه اين چربيهاي غيراشباع ممکن است از مهمترين اجزاي يک رژيم سلامتي براي قلب باشند، براي مثال رژيم مديترانهاي سنتي با چربيهاي غيراشباع فراوان از روغن زيتون، گردو و فندق و با کمترين چربي اشباع شده از گوشت و لبنيات با کاهش زيادي در خصوص بيماريهاي قلبي در ارتباط است.
اين پژوهش همچنين مشخص كرد كه چنين رژيمهاي غذايي ميتواند احتمال توسعه ديابت و سندرم متابوليک که تجمعي از بيماريهاي قلبي مانند فشار خون و کلسترول بالا به همراه چاقي غيرمعمول و سطوح LDL بد است را کاهش دهد.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |