آنتوسیانین های Grape
این میوه از خانواده Vitaceae می باشد. آب انگود منبع سرشار از فلاونوییدها و انتوسیانین ها می باشد. أنواع آنتوسیانین ها در این میوه عبارتند از گلوکوسیانیدین، مالویدین، delphinidin ، peonidin ، petuni din و pelargonidin . بسیاری از مطالعات اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی این گیاه را نشان داده اند.
این میوه از خانواده Vitaceae می باشد. آب انگود منبع سرشار از فلاونوییدها و انتوسیانین ها می باشد. أنواع آنتوسیانین ها در این میوه عبارتند از گلوکوسیانیدین، مالویدین، delphinidin ، peonidin ، petuni din و pelargonidin . بسیاری از مطالعات اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی این گیاه را نشان داده اند.
در مطالعه ای نشان داده شده که تجویز grape juice می تواند باعث کاهش سایتوکاین های التهابی از جمله inducible nitric oxide syn- thase ، TNF-a ، COX-2 و کاهش علایم morphologic در کولیت القا شده با 2,4,6-trinitrobenzenesulfonic acid می شود.
گردآورنده:دكتر اميرحسين عبدالغفاري
منابع:
- Farzaei MH, El-Senduny FF, Momtaz S, Parvizi F, Iranpanah A, Tewari D, Naseri R, Abdolghaffari AH, Rezaei N. An update on dietary consideration in inflammatory bowel disease: anthocyanins and more. Expert Rev Gastroenterol Hepatol. 2018 Sep 26:1-18.
- Xia EQ, Deng GF, Guo YJ, et al. Biological activities of polyphenols from Grapes. Int J Mol Sci 2010;11:622-46
- Dani C, Oliboni LS, Vanderlinde R, et al. Phenolic content and antioxidant activities of white and purple juices manufactured with organically- or conventionally-produced grapes. Food Chem Toxicol 2007;45: 2574-80
- Corrales M, Garc ́ıa AF, Butz P, et al. Extraction of anthocyanins from grape skins assisted by high hydrostatic pressure. J Food Eng 2009;90:415-21
- Cavallini L, Bindoli A, Siliprandi N. Comparative evaluation of antiperoxidative action of flavonoids. Pharmacol Res Commun 1978;10:133-6
- Cook NC, Samman S. Flavonoids- chemistry, metabolism, cardioprotective effects, and dietary sources. J Nutr Biochem 1996;7:66-76
- Rice-Evans CA, Miller NJ, Paganga G. Structure–antioxidant activity relationships of flavonoids and phenolic acids. Free Radic Biol Med 1996;20:933-56
- Park YK, Park E, Kim JS, et al. Daily grape juice consumption reduces oxidative
DNA damage and plasma free radical levels in healthy Koreans. Mutat Res 2003;529: 77-86 - Rhodes PL, Mitchell JW, Wilson MW,
et al. Antilisterial activity of grape juice and grape extracts derived from Vitis vinifera variety Ribier. Int J Food Microbiol 2006;107:281-6 - Frank T, Netzel M, Strass G, et al. Bioavailability of anthocyanidin-3-glucosides following consumption of red wine and red grape juice. Can J Physiol Pharmacol 2003;81:423-35
- Bitsch R, Netzel M, Frank T, et al. Bioavailability and Biokinetics of Anthocyanins From Red Grape Juice and Red Wine. J Biomed Biotechnol 2004;2004:293-8
- Bub A, Watzl B, Heeb D, et al. Malvidin-3-glucoside bioavailability in humans after ingestion of red wine, dealcoholized red wine and red grape juice. Eur J Nutr 2001;40:113-20
- Marchi P, Paiotti APR, Neto RA, et al. Concentrated grape juice (G8000!) reduces immunoexpression of iNOS, TNF-alpha, COX-2 and DNA damage on 2,4,6-trinitrobenzene sulfonic acid-induced-colitis. Environ Toxicol Pharmacol 2014;37:819-27
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |