بادام، فندق و گردو، سه آجیل برای محافظت از سیستم عصبی در بیماری آلزایمر
تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان می شود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی می گردد.
گردو (Juglans regia L) ، بادام )Amygdalus communis L) و فندق .)Corylus avellana L) حاوی مواد مغذی (چربی، پروتئین و کربوهیدرات)، مواد معدنی و ویتامین ها، روغن های ضروری و فیتو شیمیایی مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها، استیلبن ها، لیگنن ها، تانن های هیدرولیز شده، تانن های متراکم یا پروانوتیسیانیدین، کاروتنوئیدها، آلکالوئیدها، کومستان ها، فیتات ها و فیتواستروژن ها می باشند.
تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان می شود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی می گردد.
مطالعات نشان دادند که افزودن ه فندق در رژیم غذایی منجر به بهبود حافظه و کاهش اضطراب، و اثرات مخرب ناشی از سمیت آمیلویید بتا بر التهابات و مرگ سلولهای عصبی میگردد. این تحقیقات فرضیه PM در باب استفاده از فندق به عنوان یک مکمل غذایی جهت دستیابی به دوران پیری سالم را تایید نمودند.
همچنین تحقیقات نشان دادند مصرف مکمل بادام به طور قابل توجهی میزان فراموشی ناشی از اسکولولامین در موشها را کاهش می دهد. آنها نشان دادند كه بادام باعث كاهش فعاليت كولين استراز در مغز موش صحرايي و كاهش ميزان کلسترول و تری گلیسیرید و افزایش ناگهانی گلوکز که کنترل AD موثر هستند میشود.
گردآورنده:دكتر سعيده ممتاز
- Gorji Narjes, Moeini Reihaneh, Memariani Zahra.Almond, hazelnut and walnut, three nuts for neuroprotection in Alzheimer’s disease: a neuropharmacological review of their bioactive constituents. Pharmacological Research https://doi.org/10.1016/j.phrs.2017.12.003
- Gorji Narjes et al., 2017
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |