خون خود را با خوردن سیر رقیق کنیم.
سیر جدا از کاربردهای آشپزی و بهبود عطر و طعم غذا، میتواند برای سلامت انسان نیز مفید باشد. این ماده غذایی از توانایی جلوگیری یا محدود کردن تجمع پلاکتها برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی به نقل از ایسنا مدیرگروه علوم زراعی و باغی واحد علمیکاربردی مرکز تحقیقات و آموزش سازمان جهادکشاورزی زنجان گفت: سیر، یکی از طبیعیترین مواد شناخته شده برای رقیق کردن خون است.
محمود محبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بدن انسان از طریق فرآیند لخته شدن خون میتواند جریان خون را متوقف کند و چنین موهبتی در موارد مواجهه با جراحتهای شدید از اهمیت ویژهای برخوردار است. اما لخته شدن خون میتواند موجب مشکلات سلامت جدی نیز شود، مانند زمانی که یک لخته خون به عامل یک حمله قلبی یا سکته مغزی تبدیل میشود. به همینخاطر باید علاوه بر رقیقکنندههای شیمیای باید رقیقکنندههای گیاهی را هم بشناسیم.
این کارشناس با تاکید بر اینکه رقیقکنندههای گیاهی برای کمک به احیای جریان خون در بخشهای مهم بدن و پیشگیری از آسیب جدی ناشی از حمله قلبی یا سکته مغزی استفاده میشوند، ادامه داد: سیر جدا از کاربردهای آشپزی و بهبود عطر و طعم غذا، میتواند برای سلامت انسان نیز مفید باشد. این ماده غذایی از توانایی جلوگیری یا محدود کردن تجمع پلاکتها برخوردار است. البته اینکه در مقادیر اندک این توانایی را دارد که از یک حمله قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون جلوگیری کند هنوز صد در صد مشخص نشده است.
وی تصریح کرد: مصرف سیر در مقادیر زیاد (مانند زمانی که به شکل مکمل مصرف میشود) ممکن است در کمک به محدود کردن تجمع پلاکتها نقش داشته باشد. در مجموع اگر در موقعیتی قرار داریم که لختههای خون ممکن است زمینهساز مشکل سلامتمان شوند، گنجاندن سیر در رژیم غذایی ایده خوبی محسوب میشود.
محبی یادآور شد: اثرات سیر روی سلامتی به علت ترکیبات گوگردی است که وقتی خرد، له و یا جویده میشود، به وجود میآید. علاوه بر این، سیر با وجود اینکه بسیار مغذی است، کالری خیلی کمی دارد و تک تک کالریهای سیر بینهایت مغذی است.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |