پلی فنول ها و خواص آنها در سلامتی
پلی فنول ها متابولیت های ثانویه گیاهان می باشند که عمدتا در میوه هایی از جمله انگور٬ سیب٬ گلابی٬ گیلاس وانواع توت ها و همچنین سبزیجات٬ میوه ها و غلات وجود دارند.
مطالعات پیشین نشان داده است که بیش از 8000 ترکیبات پلی فنولی شناسایی شده اند که بر مبنای منشاء، عملکرد بیولوژیکی و ساختار شیمیایی طبقه بندی شده اند.
گزارشات متعددی مربوط به خواص درمانی پلی فنل ها وجود دارد از جمله اثرات آنتی اکسیدان، محافظت قلب، ضد عفونی کننده، ضد سرطان٬ ضد دردی٬ فعالیت های ضد باکتری، ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد کولیت. بنابراين، پلی فنول ها فیتوکمیکال های با ارزشی برای دانشمندان رشته های مختلف تحقیقاتی می باشند و همچنان تحقیقات در این خصوص به صورت گسترده ای ادامه دارد.
گردآورنده:دکتر امیرحسین عبدالغفاری
منابع:
Bahramsoltani R, Sodagari HR, Farzaei MH, Abdolghaffari AH, Gooshe M, Rezaei N. The preventive and therapeutic potential of natural polyphenols on influenza. Expert Rev Anti Infect Ther. 2016;14(1):57-80.
Pandey KB, Rizvi SI. Plant polyphenols as dietary antioxidants in human health and disease. Oxid Med Cell Longev. 2009;2(5):270–278.
Tsao R. Chemistry and biochemistry of dietary polyphenols. Nutrients. 2010;2:1231–1246.
Farzaei MH, Abdollahi M, Rahimi R. Role of dietary polyphenols in the management of peptic ulcer. World J Gastroenterol. 2015;21(21):6499–6517.
Dubick MA, Omaye ST. Evidence for grape, wine and tea polyphenols as modulators of atherosclerosis and ischemic heart disease in humans. J Nutraceut Functional Med Foods. 2001;3:67–93.
Singh M, Arseneault M, Sanderson T, et al. Challenges for research on polyphenols from foods in Alzheimer’s disease: bioavailability, metabolism, and cellular and molecular mechanisms.
J Agric Food Chem. 2008;56:4855–4873.
Yang CS, Landau JM, Huang MT, et al. Inhibition of carcinogenesis by dietary polyphenolic compounds. Ann Rev Nutr. 2001;21:381–406.
Rizvi SI, Zaid MA. Intracellular reduced glutathione content in normal and type 2 diabetic erythrocytes: effect of Insulin and (-) epicatechin. J Physiol Pharmacol. 2001;52:483–488.
Bouamama H, Villard J, Benharref A, et al. Antibacterial andantifungal activities of Cistus incanus and C. monspeliensis leaf extracts. Therapie. 1999;54:731–733.
Nantz MP, Rowe CA, Muller C, et al. Consumption of cranberry polyphenols enhances human γδ-T cell proliferation and reduces the number of symptoms associated with colds and influenza: a randomized, placebo-controlled intervention study. Nutr J. 2013;12:161.
Sodagari HR, Farzaei MH, Bahramsoltani R, et al. Dietary anthocyanins as a complementary medicinal approach for management of inflammatory bowel disease. Expert Rev Gastroenterol Hepatol. 2015;13:1–14.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |