محصولات طبیعی به عنوان مکمل های غذایی در بیماری های التهابی روده
بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری های التهابی روده به درمان های سنتی جایگزین مبتنی بر گیاهان دارویی روی آورده اند.
در بسیاری از مطالعات اخیر نشان داده شده که مشتقات گیاهی از جمله پلی فنول ها به عنوان متابولیت های ثانویه طیف وسیعی از فعالیت های بیولوژیک از جمله اثرات ضد التهابی٬ آنتی اکسیدانی و حساسیت زایی به انسولین را از خود نشان داده اند. فیبرهای رژیم های غذایی اثرات ضد التهابی مناسبی را در بیماری های اتهابی روده با تاثیر بر TNF-alpha٬ IL-2 و نیتریک اکساید نشان داده اند. مکمل های طبیعی نقش بسیار مهمی در تنظیم و سرکوب تولید سایتوکاین های التهابی دارند. به علاوه ارتقای عملکرد اندوتلیال عروق و کاهش بیماری های قلبی عروقی در بسیاری از مطالعات بالینی و اپیدمیولوژیک نشان داده شده است.
منابع:
- Sodagari HR, Farzaei MH, Bahramsoltani R, Abdolghaffari AH, Mahmoudi M, Rezaei N. Dietary anthocyanins as a complementary medicinal approach for management of inflammatory bowel disease. Expert Rev Gastroenterol Hepatol. 2015 Jun;9(6):807-20.
- Cho EJ, Shin JS, Noh YS, et al. Anti-inflammatory effects of methanol extract of Patrinia scabiosaefoliain mice with ulcerative colitis. J Ethnopharmacol 2011;136:428-35
- Debnath T, Kim DH, Lim BO. Natural products as a source of anti-inflammatory agents associated with inflammatory bowel disease. Molecules 2013;18:7253-70
- Marrugat J, Covas MI, Fito M, et al. SOLOS Investigators. Effects of differing phenolic content in dietary olive oils on lipids and LDL oxidation —a randomized controlled trial. Eur J Nutr 2004;43:140-7
- Schroeter H, Heiss C, Balzer J, et al. (-)Epicatechin mediates beneficial effects of flavanol-rich cocoa on vascular function in humans. Proc Natl Acad Sci USA 2006;103:1024-9
- Grassi D, Lippi C, Necozione S, et al. Short-term administration of dark chocolate is followed by a significant increase in insulin sensitivity and a decrease in blood pressure in healthy persons. Am J Clin Nutr 2005;81:611-14
- Hur SJ, Kang SH, Jung HS, et al. Review of natural products actions on cytokines in inflammatory bowel disease. Nutr Res 2012;32:801-16
- Lekakis J, Rallidis LS, Andreadou I, et al. Polyphenolic compounds from red grapes acutely improve endothelial function in patients with coronary heart disease. Eur J Cardiovasc Prev Rehabil 2005;12:596-600
- Ruano J, Lopez-Miranda J, Fuentes F, et al. Phenolic content of virgin olive oil improves ischemic reactive hyperemia in hypercholesterolemic patients. J Am Coll Cardiol 2005;46:1864-8
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |