پلی فنول های چای
چای یکی از نوشیدنی های پر مصرف دنیا می باشد که حاوی ترکیبات فنولی بالایی می باشند. پلی فنول های چای به عنوان یک گروه از پلی فنول های کوچک شناخته شده اند از جمله catechins٬ flavonols٬ proanthocyanidins٬ theaflavin ها.
چای یکی از نوشیدنی های پر مصرف دنیا می باشد که حاوی ترکیبات فنولی بالایی می باشند. پلی فنول های چای به عنوان یک گروه از پلی فنول های کوچک شناخته شده اند از جمله catechins٬ flavonols٬ proanthocyanidins٬ theaflavin ها.
بر اساس درجه پردازش و تخمیر چای به انواع مختلفی تقسیم می شود. چای سبز یکی از مهمترین انواع چای می باشد که در چین از برگ های گیاه Camellia Sinensis می شود که در طی پردازش حداقل اکسیداسون را دارد.
Catechinها ۷۰٪ پلی فنول های چای سبز را تشکیل می دهند که شامل epigallocatechingallate٬epigallocatechin٬ epicatechingallate و epicathechin می باشند.
Epigallocatechingallate به عنوان جزء عمده چای سبز شناخته شده که تقریبا ۵۹٪ از کل کاتچین ها را تشکیل می دهد. مطالعات مختلفی نشان داده اند که پلی فنول های چای دارای اثرات سودمند و فارماکولوژیک از جمله آنتی اکسیدان٬ آنتی باکتریال٬ آنتی کنسر و ضد ویروسی مخصوصا علیه HIV را دارا می باشند.
گردآورنده:دکتر امیرحسین عبدالغفاری
Roodabeh Bahramsoltani, Hamid Reza Sodagari, Mohammad Hosein Farzaei, Amir Hossein Abdolghaffari, Maziar Gooshe & Nima Rezaei (2016) The preventive and therapeutic potential of natural polyphenols on influenza, Expert Review of Anti-infective Therapy, 14:1, 57-80.
Yang ZF, Bai LP, Huang WB, et al. Comparison of in vitro antiviral activity of tea polyphenols against influenza A and B viruses and structure–activity relationship analysis. Fitoterapia. 2014;93:47–53.
Higdon JV, Frei B. Tea catechins and polyphenols: health effects, metabolism and antioxidant functions. Crit Rev Food Sci Nutr. 2003;43:89–143.
Lambert JD, Elias RJ. The antioxidant and pro-oxidant activities of green tea polyphenols: a role in cancer prevention. Arch Biochem Biophys. 2010;501:65–72.
Nakane H, Ono K. Differential inhibitory effects of some catechin derivatives on the activities of human immunodeficiency virus reverse transcriptase and cellular deoxyribonucleic and ribonucleic acid polymerases and various DNA and RNA polymerases by some catechin derivatives. Biochemistry. 1990;29:2841–2845.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |