پلی فنول ها و خواص آنها در سلامتی
پلی فنول ها متابولیت های ثانویه گیاهان می باشند که عمدتا در میوه هایی از جمله انگور٬ سیب٬ گلابی٬ گیلاس و انواع توت ها و همچنین سبزیجات٬ میوه ها و غلات وجود دارند.
پلی فنول ها متابولیت های ثانویه گیاهان می باشند که عمدتا در میوه هایی از جمله انگور٬ سیب٬ گلابی٬ گیلاس و انواع توت ها و همچنین سبزیجات٬ میوه ها و غلات وجود دارند.
مطالعات پیشین نشان داده است که بیش از 8000 ترکیبات پلی فنولی شناسایی شده اند که بر مبنای منشاء، عملکرد بیولوژیکی و ساختار شیمیایی طبقه بندی شده اند.
گزارشات متعددی مربوط به خواص درمانی پلی فنل ها وجود دارد از جمله اثرات آنتی اکسیدان، محافظت قلب، ضد عفونی کننده، ضد سرطان٬ ضد دردی٬ فعالیت های ضد باکتری، ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد کولیت. بنابراين، پلی فنول ها فیتوکمیکال های با ارزشی برای دانشمندان رشته های مختلف تحقیقاتی می باشند و همچنان تحقیقات در این خصوص به صورت گسترده ای ادامه دارد.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |