فایده مغزها برای قلب و عروق
مغزها (nuts) (مغز گردو، بادام، پسته، فندق و غیره) دارای اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر، پروتئین، ویتامین E، اسید فولیک (فولات)، و چند ماده معدنی (minerals) مانند پتاسیم، روی و منیزیم هستند.
مغزها (nuts) (مغز گردو، بادام، پسته، فندق و غیره) دارای اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر، پروتئین، ویتامین E، اسید فولیک (فولات)، و چند ماده معدنی (minerals) مانند پتاسیم، روی و منیزیم هستند.
همچنین، مواد موءثره ای مانند ترکیبات فنلی و phytosterols دارند. پژوهش های متعددی نشان داده که مغزها از مرگ و میر ناشی از بیماری های قلب و عروق پیشگیری می کنند. به عبارت دیگر، مغزها اثر محافظ قلب و عروق دارند.
علت این خاصیت مغزها نامشخص است ولی ممکن است ناشی از کاهش غلظت چربی های خون، کاهش وزن یا اثر ضدالتهاب یا عوامل دیگر باشد. علاوه بر این، اخیرا" معلوم شده که خوردن مغزها ممکن است احتمال ابتلاء به نوعی بی نظمی ضربان قلب به نام فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی را نیز کاهش دهد.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |