خواص سنجد از دیدگاه سنتی
سنجد دارای طبع سرد و ترکیبات قندی گلوکز و فروکتروز ، تانن ، املاح معدنی ، اسید های نظیر آمینو اسید ، اسید لینولئیک و لینولیک ، پروتئین ، سرشار از آنتی اکسیدان های بی نظیر ویتامین C و E می باشد.
خوردن سنجد موجب تقویت قلب ، کبد و کلیه ها شده ، مسکن درد است ، ناراحتی های مفاصل را آرام می کند ، موجب تقویت رشد مو و رفع حساسیت های سطحی پوست می شود. میوه سنجد قابض بوده و در درمان ناراحتی های داخلی دهان ، دندان و خون ریزی لثه ها کاربرد دارد. سنجد ضد اسهال و استفراغ ، تب بر ، التیام بخش زخم های داخلی بوده و از خون ریزی داخلی جلوگیری می کند. ضد التهاب است ، شیره حاصل از ریشه سنجد برای خوشبو کردن بعد از استحمام کاربرد دارد. برگ های درخت سنجد ضد عفونت بوده و در درمان زخم های چرکین موثر است. سنجد دارای طبع سرد و ترکیبات قندی گلوکز و فروکتروز ، تانن ، املاح معدنی ، اسید های نظیر آمینو اسید ، اسید لینولئیک و لینولیک ، پروتئین ، سرشار از آنتی اکسیدان های بی نظیر ویتامین C و E می باشد. جوشانده پوست میوه سنجد برای پاک سازی پوست مفید است.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |