نعناع فلفلی و اثرات فارماکولوژی
اســانس نعنــاع فلفلــي (Peppermint) از تقطيــر گــل و سرشاخه هاي تازه گياه به دسـت مـي آيـد.
ايـن اسـانس مـايع، بيرنگ يا زرد كم رنگ، گاهي مايل به سبز با بو و طعم تند كه شامل موادي مثـل منتـول، منتـون، اسـتات منتيـل اسـت.
اسانس نعناع در بهبود گرفتگی های شـكمي مـوثر بـوده، اسفنكتر تحتاني مري را شـل كـرده و موجـب مهـار عضـلات صاف و تنظيم حركات دستگاه گوارش مي شود. همچنين داراي اثرات ضدنفخ و هضم كننده است. در مهار اسپاسم كولون موثر مي باشد.
گردآورنده:دكتر رضا حاجي آقايي
منابع:
Masoumi Z, Keramat A, Hajiaghaee R. Systematic Review on Effect of Herbal Medicine on Pain after Perineal Episiotomy and Cesarean Cutting. JMP. 2011; 4 (40) :1-16.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |