سیرسیاه سیستم ایمنی را تقویت می کند
سیر سیاه (black garlic) از تخمیر سیر (Allium sativum) تازه (خام) به مدت 2 تا 3 ماه در درجه حرارت بالا (60 تا 90 درجه سانتیگراد) و رطوبت بالا (80 تا 90 درصد) تهیه می شود.
ایمنی" کلید دفاع بیولوژیکی است که به چیزهایی که برای بدن غریبه هستند حمله می کند و از بین می برد. اشیاع خارجی شامل سلولهای سرطانی هستند که در بدن شکل گرفته اند، همچنین عوامل بیماری زایی مانند باکتریها ، ویروسها و قالبهایی که از خارج مورد حمله قرار گرفته اند.
سلولهای ایمنی شامل لکوسیتهای چند هسته ای (گرانولوسیتها) ، لنفوسیتها و ماکروفاژها (سلولهای فاگوسیتیک) هستند که برای به اشتراک گذاشتن نقشها و یافتن و از بین بردن پاتوژنها و سلولهای سرطانی با یکدیگر همکاری می کنند.
شناخته شده است که سیر حمله لنفوسیت های T ، نوتروفیل ها و ماکروفاژها را علیه پاتوژن ها تقویت می کند، ترشح اینترلوکینها (پروتئین هایی که عملکرد سلول های ایمنی را تنظیم می کنند) از لنفوسیت ها را فعال وافزایش می دهد و سلول های کشنده طبیعی (NA) را کاهش می دهد.
گزارش شده است که مصرف سیر سیاه بطور روزانه فعالیت سلول های نیتروژن را حدود ۱۰۵ برابر افزایش می دهد.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |