آووكادو
آووكادو درختي است كه ميوه آن به صورت خوراكي در ميان مردم محبوبيت دارد و منبع غني از پتاسيم است.ميوه، برگ، و دانه هاي آن كاربرد دارويي دارند.
ميوه آووكادو سرشار از فيبر مي باشد و به اين طريق كاهنده كلسترول(LDL) است. به عنوان پايين آورنده كلسترول بايد روزانه نصف تا 2 عدد آووكادو مصرف شود. توجه به اين نكته ضرورري است كه آووكادو داراي روغن است و با مصرف اين مقدار آووكادو در روز تقريبا 75% نياز روزانه به چربي بدن با آن تامين مي شود. بايد توجه داشت به دليل داشتن روغن ميوه پركالري محسوب مي شود.
از ديگر خواص ميوه آووكادو تقويت كننده قواي جنسي بودن آن است. همچنين به عنوان تركيب قاعده آور شناخته شده است. دانه، برگ و پوست درخت آووكادو برطرف كننده اسهال است. همچنين به عنوان مسكن در دندان درد شناخته شده است.
پالپ ميوه به صورت موضعي براي افزايش رشد مو به كار مي رود. روغن آووكادو به صورت موضعي براي ترميم پوست، نرم كردن پوست و همچنين در آرتريت استفاده مي شود. تركيب روغن آووكادو با B12 در پسوريازيس استفاده شده است و نتايج نشان داده كه كارايي اين كرم از كلسيپوتريول بهتر بوده است در كنار اينكه تحريك پوستي كمتري هم داشته است.
عوارض: ممكن است سبب ايجاد حساسيت در مصرف موضعي شود. ايمني: به صورت خوراكي ايمن است، در مصارف دارويي بررسي انجام نشده است.
در بارداري: به صورت مصرف خوراكي ايمن است.
تداخلات: كارايي وارفارين را كاهش داده و احتمال بروز لخته افزايش مي يابد لذا توصيه مي شود در زمان مصرف همزمان وارفارين و آووكادو در آن دوره مانيتور غلظت خون انجام بگيرد و در صورت نياز دوز وارفارين طبق نظر پزشك مربوطه افزايش پيدا كند.
منابع:
Appelboom, T., Schuermans, J., Verbruggen, G., Henrotin, Y., and Reginster, J. Y. Symptoms modifying effect of avocado/soybean unsaponifiables (ASU) in knee osteoarthritis. A double blind, prospective, placebo-controlled study. Scand J Rheumatol 2001;30(4):242-247. View abstract.
Blotman, F., Maheu, E., Wulwik, A., Caspard, H., and Lopez, A. Efficacy and safety of avocado/soybean unsaponifiables in the treatment of symptomatic osteoarthritis of the knee and hip. A prospective, multicenter, three-month, randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Rev Rhum Engl Ed 1997;64(12):825-834. View abstract.
Carranza-Madrigal, J., Herrera-Abarca, J. E., Alvizouri-Munoz, M., Alvarado-Jimenez, M. R., and Chavez-Carbajal, F. Effects of a vegetarian diet vs. a vegetarian diet enriched with avocado in hypercholesterolemic patients. Arch.Med.Res. 1997;28(4):537-541. View abstract.
Ernst, E. Avocado-soybean unsaponifiables (ASU) for osteoarthritis - a systematic review. Clin.Rheumatol. 2003;22(4-5):285-288. View abstract.
Henrotin, Y. E., Labasse, A. H., Jaspar, J. M., De Groote, D. D., Zheng, S. X., Guillou, G. B., and Reginster, J. Y. Effects of three avocado/soybean unsaponifiable mixtures on metalloproteinases, cytokines and prostaglandin E2 production by human articular chondrocytes. Clin.Rheumatol. 1998;17(1):31-39. View abstract.
Mauviel, A., Loyau, G., and Pujol, J. P. [Effect of unsaponifiable extracts of avocado and soybean (Piascledine) on the collagenolytic action of cultures of human rheumatoid synoviocytes and rabbit articular chondrocytes treated with interleukin-1]. Rev.Rhum.Mal Osteoartic. 1991;58(4):241-245. View abstract.
Zusman, I., Gurevich, P., Madar, Z., Nyska, A., Korol, D., Timar, B., and Zuckerman, A. Tumor-promoting and tumor-protective effects of high-fat diets on chemically induced mammary cancer in rats. Anticancer Res. 1997;17(1A):349-356. View abstract.
Alvizouri-Munoz M, Carranza-Madrigal J, Herrera-Abarca JE, et al. Effects of avocado as a source of monounsaturated fatty acids on plasma lipid levels. Arch Med Res 1992;23:163-7. View abstract.
Blanco C, Diaz-Perales A, Collada C, et al. Class I chitinases as potential panallergens involved in the latex-fruit syndrome. J Allergy Clin Immunol 1999;103(3 Pt 1):507-13. Blickstein D, Shaklai M, Inbal A. Warfarin antagonism by avocado. Lancet 1991;337:914-5. Carranza J, Alvizouri M, Alvarado MR, et al. [Effects of avocado on the level of blood lipids in patients with phenotype II and IV dyslipidemias]. Arch Inst Cardiol Mex 1995;65:342-8. View abstract.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |