ارتباط بین میزان مصرف میوه و سبزیجات و مرگ و میر
کم خوردن میوه و سبزیجات نقش مهمی در میزان مرگ و میر در جهان دارد. تعداد زیادی از مرگ و میرها به علت کم خوردن میوه و سبزیجات است.
کم خوردن میوه و سبزیجات نقش مهمی در میزان مرگ و میر در جهان دارد. تعداد زیادی از مرگ و میرها به علت کم خوردن میوه و سبزیجات است. میوه و سبزیجات غنی از ویتامین ها، فیبر، پتاسیم، منیزیم و آنتی اکسیدان هستند. رژیم غذایی شامل میوه و سبزیجات، فشار، قند و چربی خون، مقاومت به انسولین و احتمال بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان را کاهش می دهد و باعث سلامتی دستگاه گوارش می شود. به همین علت، زیاد خوردن میوه و سبزیجات از ابتلاء به بیماری های قلبی-عروقی و سرطان و مرگ و میر ناشی از آنها پیشگیری می کند. پیشنهاد شده که سبزیجات و میوه هر یک روزانه به مقدار حداقل 2 فنجان مصرف شوند.
گردآورنده:دكتر سعيد كيانبخت
منابع:
Nutrition. 2019 Apr 25;66:22-28. doi: 10.1016/j.nut.2019.03.016. [Epub ahead of print]
Dietary non-nutrients in the prevention of non-communicable diseases: Potentially related mechanisms.
Ribeiro PVM, Andrade PA, Hermsdorff HHM, Dos Santos CA, Cotta RMM, Estanislau JASG, Campos AAO, Rosa COB.
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |