گیاه نعنا فلفلی(Menth piperita) و کاربردهای آن
عرق نعناع فلفلی یک حس خنکی در بدن ایجاد میکند و دارای اثر آرام بخش بر روی بدن است، به طوری که اگر به صورت موضعی استفاده شود میتواند درد عضلات را تسکین بدهد.
عرق نعناع فلفلی یک حس خنکی در بدن ایجاد میکند و دارای اثر آرام بخش بر روی بدن است، به طوری که اگر به صورت موضعی استفاده شود میتواند درد عضلات را تسکین بدهد. این گیاه همچنین دارای خواص ضد میکروبی است بنابراین میتواند بوی بد دهان را از بین ببرد و مشکلات گوارشی را تسکین دهد.
اگر بخواهیم به لحاظ بالینی صحبت کنیم، روغن نعناع فلفلی به خاطر خواص ضد تهوع و اثرات تسکین دهندهاش بر پوشش معده و رودهی بزرگ به دلیل تواناییاش درکاهش اسپاسمهای عضلانی توصیه میشود.
برخی از رایجترین کاربردهای روغن نعناع فلفلی عبارتند از:
– درد معده را کاهش میدهد.
– مشکلات گوارشی را تسکین میدهد.
– بوی بد دهان را از بین میبرد.
– سردرد را تسکین میدهد.
– خواص ضد میکروبی دارد.
– تمرکز ذهنی را بهبود میدهد.
– دستگاه تنفسی را تمیز میکند.
– انرژی را افزایش میدهد.
– عضلات سفت را شل میکند.
– یک جایگزین طبیعی و مقرون به صرفه برای دارو است.
گردآورنده:مهرداد كاشفي
منابع:
-European Medicines Agency Evaluation of Medicines for Human Use London, 4 September 2008 Doc. Ref. EMEA/HMPC/193910/2007
شما می توانید این خبر را در قالب یک فایل PDF چاپ یا ذخیره کنید. |